Wat doe ik als ik bij een enkele reis schade heb?

Schade rijden is vervelend en kan gebeuren. Gelukkig ben je goed verzekerd als je in een deelauto van ons rijdt. Zorg dat je de auto op een veilige plek zet en bel bij noodsituaties eerst 112.

Als je met een enkele reis auto onderweg bent dan is het melden van de schade nog niet mogelijk via de app. Dit zijn voor nu de stappen voor handelen: 

  1. Het schadeformulier moet worden ingevuld. Er hoort een schadeformulier in de auto te liggen, maar het kan ook via www.mobielschademelden.nl. Let op, als er een tegenpartij betrokken is, moet je altijd samen een schadeformulier invullen en onderteken voordat je weer verder gaat. Als een van de partijen dit niet doet, is het strafbaar dus de politie kan ingeschakeld worden. Vul altijd beide zijdes van het schadeformulier in. Als er een tegenpartij betrokken is, doe je dit samen.
  2. Stuur alle informatie op naar schade@mywheels.nl. Het schadeteam zal het dan verder gaan oplossen en je op de hoogte houden van het vervolg.
  3. Kom je er helemaal niet uit? Bel MyWheels op 085-7734222 zodra de situatie het toelaat, zeker als je niet verder kunt rijden. De supportmedewerker zal je verder door het proces helpen. 

Heb je schade gevonden bij de auto voordat je reis is gestart en het melden via de app is niet gelukt? Stuur een foto van de schade voordat je gaat rijden met vermelding van het kenteken en locatie op de auto naar schade@mwyheels.nl. We nemen daarna contact met je op. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer