Kan ik met de auto naar het buitenland?

Je kunt met een MyWheels naar alle Europese landen.

Je hoeft dit bij het reserveren niet door te geven. Ook in het buitenland kun je rekenen op hulp bij pech. Ga je voor een langere periode op pad? Kies van voor MyWheels Trips, de kilometerbundels waarmee je extra voordelig rijdt. Je kunt Trips selecteren tijdens het maken van je reservering in de app.

Let op: ga je op wintersport? Zorg dan dat je een auto met winterbanden meeneemt. Zet in de app de filter ‘winterbanden’ aan. Zo ga je comfortabel en veilig op pad!

👉 Lees hier alles wat je moet weten om met een MyWheels naar het buitenland te gaan.