Wie betaalt de brandstof?

Het kilometertarief is inclusief brandstof. Elke auto heeft een tank- of laadsleutel waarmee je brandstof kunt betalen. De tank- of laadsleutel ligt in het dashboardkastje en de pincode staat in de MyWheels app en de reserveringsmail. Voor een laadsleutel heb je geen pincode nodig.

Op je factuur kan je altijd terugvinden hoeveel kilometer je hebt gereden.

*Werkt de tankpas niet? Mail dan de tankbon naar support@mywheels.nl om de tankkosten te declareren.