Wie betaalt de brandstof?

Het kilometertarief is inclusief brandstof. Elke auto heeft een tank- of laadsleutel waarmee je brandstof kunt betalen. De tank- of laadsleutel ligt in het dashboardkastje en de pincode staat in de MyWheels app en de reserveringsmail. Voor een laadsleutel heb je geen pincode nodig.

Op je factuur kun je altijd terugvinden hoeveel kilometer je hebt gereden.

Let op: ga je op wintersport? Zorg dan dat je een auto met winterbanden meeneemt. Zet in de app de filter ‘winterbanden’ aan. Zo ga je comfortabel en veilig op pad!

 

Aandachtspunten - brandstof:

  • Zorg altijd dat je de brandstof auto terugzet met minimaal een driekwart gevulde tank. 
  • De brandstofpas werkt soms niet in het buitenland. Als je in het buitenland bent geweest, stuur dan je brandstofbonnen via het contactformulier om de kosten te kunnen terugvorderen.

Aandachtspunten - elektrisch:

  • Als de batterij van een elektrische auto met zijn eigen parkeerzone aan het einde van je rit lager is dan 80%, sluit de auto dan aan op een oplaadpunt in de zone; de locaties van de oplaadpunten worden weergegeven in de MyWheels-app. Als de batterij 80% of hoger is, parkeer de auto dan op een parkeerplaats in de zone die niet naast een oplaadpunt staat. Elektrische auto's met hun eigen parkeerplaats moeten altijd worden aangesloten op het oplaadpunt.

  • Sluit altijd een elektrische auto aan op een laadpunt als je deze parkeert op een plek met een laadpunt. Elke auto die niet is aangesloten, zal worden weggesleept, waarvan de kosten voor jouw rekening zullen zijn.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie