Hoe is de auto verzekerd?

Bij ons zijn alle auto's verzekerd tegen schade, inclusief een inzittendenverzekering voor de passagiers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken! Er zijn echter enkele belangrijke spelregels waar je rekening mee moet houden:

  • Je bent alleen verzekerd gedurende de looptijd van je reservering. Indien je later terugkeert en de reservering niet verlengt, ben je niet verzekerd voor de extra tijd.
  • Alleen de bestuurder van het account waarmee de rit is gereserveerd, is verzekerd. Als iemand anders in de auto rijdt, is de auto niet verzekerd.
  • Ga je op wintersport? Zorg er dan voor dat de auto all-season of winterbanden heeft. Dit is aangegeven in de app. Als je dit niet doet, ben je bij een aanrijding niet verzekerd.

Kosten van de Verzekering:

Het standaard eigen risico bedraagt €500 euro. Voor slechts €4,99 verlagen we het eigen risico naar €250. Dit gebeurt automatisch bij het maken van een reservering. Wil je liever zelf bepalen wanneer je het eigen risico verlaagt? Dat kan ook. We vragen dan een borg van €250. Vervolgens kun je bij het boeken van de rit zelf de optie voor het eigen risico aanpassen via de knop 'eigen risico'.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie