Wat kost het als ik langer weg wil met een MyWheels auto?

Wil je een langere tijd weg met een MyWheels auto? Dat kan, zowel binnen Nederland als daarbuiten!

Er zijn manieren hoe je voordeliger langer weg kan met MyWheels:

Trips

Met MyWheels Trips kun je voordelig kilometerbundels kopen, waardoor langere ritten goedkoper worden. Meer hierover weten? Zie het artikel Trips.

Let op: ga je op wintersport? Zorg dan dat je een auto met winterbanden meeneemt. Zet in de app de filter ‘winterbanden’ aan. Zo ga je comfortabel en veilig op pad!

Tip: Bereken in de app of in jouw reserveringsscherm via de prijscalculator precies wat jouw tripje gaat kosten.