Verloren & gevonden voorwerpen

Ik ben iets kwijt / vergeten uit de auto te halen
Sta je nog bij de auto? Dan kun je het snel zelf oplossen. Je kunt de auto namelijk zelf nog een keer openen, net na het afsluiten. Dit doe je door naar “meld een probleem” te gaan in de rit (app of website). Of je houdt de OV Chipkaart nog eens op de kaartlezer. Lukt het echt niet? Dan kun je ons telefonisch bereiken via de app. We kunnen de auto voor je op afstand openen.

Ik heb iets gevonden in de auto van een vorige huurder
Je kunt dit bij ons melden door het contactformulier in te vullen. Eventueel kun je een foto van het gevonden voorwerp meesturen. Het gevonden voorwerp mag je in de auto laten liggen.
MyWheels is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen uit een van onze deelauto's.