Kan ik ook Sleutelfiguur worden?

Ja, als je het leuk vindt om als MyWheels ambassadeur op te treden en mensen enthousiast kunt maken over autodelen, dan vinden wij jou een waar sleutelfiguur*. Klik hier om te zien of er een auto bij jou in de buurt staat waar je sleutelfiguur van kunt worden.

De minimale leeftijd om sleutelfiguur te worden is 25 jaar. Daarnaast dien je minimaal vijf eigen ritten met MyWheels te hebben gemaakt en mag je niet meer dan 1 kilometer bij de betreffende deelauto vandaan wonen.