Wat is ontladen?

Als een elektrische MyWheels-auto al een tijdje aan een openbare laadpaal is aangesloten, kun je die ‘ontladen’. Dat betekent dat je de auto verplaatst naar een (openbare) parkeerplek zonder laadpaal. Zo maak je niet alleen ruimte voor andere buurtbewoners, je krijgt er ook nog een leuke vergoeding voor: € 2,50 korting op je volgende rit.

Zo ga je te werk:

1. Ga naar de pagina ‘auto huren’ of open je app
  2. Check of de zoekfilter ‘ontladen’ aanstaat
  3. Selecteer een auto die je kunt loskoppelen
  4. Je maakt nu een gratis reservering van een uur
  5. Koppel de auto los (vergeet de kabel niet!)
  6. Verplaats ‘m naar een parkeerplek zonder laadpaal
  7. Sluit de reservering af en je krijgt € 2,50 korting op je volgende rit