Hoe sluit ik een auto?

Dit kan tijdens je reservering altijd met de sleutel of de app. Dit ligt er aan of de auto een fysieke sleutel heeft. Dit zie je op de sticker in de auto. Heeft de auto geen fysieke sleutel, dan kan je de auto sluiten via de app.

Bij een auto met sleutel: wanneer je de auto terugbrengt, leg je de sleutel (altijd) weer in het dashboardkastje en sluit je de auto via je telefoon door op ‘beëindig reservering’ te klikken.

Bij een auto zonder fysieke sleutel: leg de laadpas/druppel altijd in het dashboardkastje.