Hoe open ik een auto?

Bij de start van de rit:

Klik in de reservering op ‘start rit’ (grote groene knop), de auto opent binnen 15 seconden.

Met OV-chipkaart:

Open de auto met een OV-chipkaart door deze te scannen tegen de reader achter de vooruit. Dit kastje zit in een van de onderhoeken van de voorruit.

Openen (en sluiten) tijdens de rit:

Heb je een auto met fysieke sleutel? Dan kan je met die sleutel de auto openen en sluiten.

Heb je een auto zonder fysieke sleutel? Dan kan je de auto openen en sluiten in de app.

Let op: lukt het niet om de auto te openen via de app? Probeer dan de app helemaal af te sluiten en opnieuw op te starten, hierdoor maakt de app opnieuw verbinding met de auto.

Wacht daarnaast na het klikken op de 'openen knop' zo'n 15 seconden, hierna gaat de auto vaak open.