Kan ik samen met iemand een account delen/koppelen?

Ja, dat kan! Je kan je huisgenoten of gezinsleden op jouw abonnement laten rijden. Je voegt ze toe via de optie gekoppelde accountsBinnen een MyWheels account kun je maximaal 2 personen laten meedelen op het hoofd account.

Voorwaarden voor het delen van een account:

- Als je bij ons een borg hebt betaald

- De personen die je wilt koppelen hebben een actief MyWheels account nodig. 🤝

- De personen wonen op het zelfde adres (geregistreerd in de MyWheels accounts)

Hoe werkt het?

Deze stappen werken alleen in een webomgeving, niet in de app

1. Ga naar de volgende link:  Koppel hier je accounts
  2. Heb je borg betaald?
    1. Ja: je kan een persoon uitnodigen middels het emailadres
    2. Nee: Betaal borg: daarna komt stap 1 vrij