Wat zijn je taken als Sleutelfiguur?

  • Oogje in het zeil

Je houdt de boel gewoon een beetje in de gaten. Is er iets aan de hand met jouw auto('s)? Dan kunnen we op je rekenen. Je laat het ons bijvoorbeeld weten wanneer de auto op een plek staat waar een wegsleepregeling geldt. Of je geeft een seintje als je merkt dat de auto wel een wasbeurt kan gebruiken.

 

  • Kleine hulpacties

Als er iets met een auto aan de hand is, kunnen we met Sleutelfiguren snel schakelen. Zo vragen we je om voertuigen weer op de juiste plaats te zetten. Of je checkt bijvoorbeeld voor ons of items als een ijskrabber of gevarendriehoek nog in de auto liggen. Om dit te kunnen doen, gebruik je het MyWheels Free-contract om de auto’s te openen.

 

  • Aansluiten, loskoppelen of verplaatsen

Soms zijn laadpalen stuk, is het een bestuurder niet gelukt om de auto goed aan te sluiten óf staat een auto juist al te lang aan de laadpaal. Op zo’n moment sms’en we jou: of je de auto wilt aansluiten, loskoppelen of verplaatsen. Om dit te kunnen doen, gebruik je het MyWheels Free-contract om de auto’s te openen.

 

  • Ambassadeurschap van MyWheels

Als MyWheels sleutelfiguur ben je ambassadeur van de MyWheels community. Hierbij hebben we drie waarden:

 

Lokaal & vertrouwd:

Als Sleutelfiguur draag je bij aan het lokale, vertrouwde gevoel wat onze community zo speciaal maakt. Dankzij jouw inzet komen we steeds dichterbij ons gezamenlijke doel: minder auto's op straat en meer ruimte voor groen. Samen leveren we een belangrijke bijdrage aan het milieu en inspireren we steeds meer mensen om te switchen van autobezit naar -gebruik. Een positieve verandering waar we, mede dankzij jou, enorm trots op zijn!

 

Enthousiastmeren:

Als Sleutelfiguur, ben je een ware MyWheels-ambassadeur. Je weet mensen te enthousiasmeren over de voordelen van autodelen met MyWheels en zet je eigen beste beentje voor om anderen hierin mee te nemen. Delen is leuker én beter! :)

 

Samen bouwen met MyWheels:

Als Sleutelfiguur word je uitgenodigd om mee te denken over ontwikkelingen bij MyWheels. We vinden het belangrijk om jou actief te betrekken bij het verbeteren van onze diensten en producten. Want wie kan dat nou beter dan ons eigen Sleutelfiguur?!

Samen met MyWheels kun je o.a.:

  • Testen;
  • Feedback geven;
  • Ideeën uitwisselen;
  • Meedenken over bepaalde concepten;
  • Meebeslissen over nieuwe ideeën;
  • En nog meer!

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie