Wat zijn Trips?

Wil je voordeliger kilometers rijden? Dan is een Trips voor jou een goed alternatief. Trips zijn pakketten van kilometers voor een lager tarief. Hierdoor ben je tijdens ritten goedkoper uit.

Waar kun je Trips vinden, en hoe selecteer je Trips?

1. Selecteer in de app de tijd dat je een auto wil boeken
  2. klik op je gewenste auto
  3. klik op 'naar reserveren'
  4. Selecteer je gewenste Trips
  5. Na het kiezen van de Trips wordt deze ook getoond in het ritprijs overzicht.

Trips zijn alleen actief in de app, en kunnen worden gecombineerd met abonnementen, kortingscodes en meerdagenkorting.

Rij je meer kilometers dan de gekozen Trip? Dan betaal je het reguliere kilometertarief voor de extra kilometers.

Rij je minder kilometers dan de gekozen Trip? Dan vervallen de resterende kilometers.

Trips is nieuw, heb je feedback? Dan horen wij het graag, laat het weten via dit formulier.