Wanneer komt de enkele reis beschikbaar in de MyWheels app?

Deze zomer kondigden we met grote trots onze nieuwe dienst aan: enkele reis met MyWheels! Met verdriet in het hart vertellen we je nu dat we ‘enkele reis’ voorlopig pauzeren. We leggen je graag uit waarom we deze keuze moeten maken. 

 

In de aanloopfase van deze nieuwe dienst viel het aantal ‘enkele reizen’ nog wat tegen. Slechts 1 op de 30 autodelers koos de afgelopen maanden voor een enkele reis. Misschien zijn we te snel geweest? Zijn we er allemaal nog niet klaar voor? Hoe dan ook, we hebben besloten even een pas op de plaats te maken.  

Waarom pauzeren?

Tientallen MyWheelers zijn dagelijks bezig om ‘enkele reis auto’s’ terug te halen of te verplaatsen. Je kunt je voorstellen dat dit heel veel kost. En dat is waarom we het nu pauzeren en gaan nadenken over een efficiënter model dat ook méér gebruikers trekt. Tot die tijd vinden we het niet eerlijk om de hoge kosten van die ene rit, uiteindelijk ook door te rekenen aan 29 anderen die deze service niet gebruiken. 

Vloeken en huilen

De keuze om hier voorlopig mee te stoppen doet ons enorm veel pijn. Want we hebben er samen met onze sleutelfiguren en bèta-testers en alle programmeurs bijna een jaar lang aan gewerkt. Dus ja, er zijn tranen geweest en er is gevloekt. Want we hadden iets geweldigs gebouwd. 

Onze hoop

Daarom hebben we ook met elkaar afgesproken: we gooien het niet weg! Want gelukkig groeit onze deelauto beweging snel. En kunnen we het ons hopelijk snel weer veroorloven. Zodra dat gebeurt, ben je de eerste die het hoort. Voorlopig gaan we met hernieuwde energie de app met retourritten nóg beter maken. Da’s dan weer het voordeel!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie